DISCLAMER & PRIVACY STATEMENT

Disclamer:
Deze website is uitsluitend bedoeld voor recreatieve doeleinden. De op deze website getoonde informatie wordt door Weerstation Alphen aan den Rijn met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.
Aan de door ons vermelde gegevens kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Weerstation Alphen aan den Rijn aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Weerstation Alphen aan den Rijn aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de gegevens op deze website of de gevolgen daarvan. Wijzigingen op deze website kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Verwijzingen naar sites die niet door Weerstation Alphen aan den Rijn worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Weerstation Alphen aan den Rijn uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van de informatie die op die sites wordt verstrekt.
 

Privacy statement:


Meer informatie en bronnen:
Bij Postbus 51 kunt u de folder Wet Heimelijk cameratoezicht 2006 downloaden.
Voor uw gemak hier ook geplaatst: informatieblad_wetheimelijkcameratoezicht.pdf

Gedetailleerde informatie en antwoord op Kamervragen over de wet is te vinden in de kamerstukken 27 732 op www.overheid.nl